fbpx

5 kiülős hely Budapesten

Lecsapott ránk a hirtelen jött nyár, így mindenki igyekszik kertes, kiülős helyeket keresni a fővárosban. Mi is összeszedtünk pár szuper teraszos éttermet és bárt.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Kert bisztró

A Zugló szívében található étterem csodás múltra tekint vissza, ugyanis már több mint 60 évvel ezelőtt is vedéglátóegységként üzemelt. 2016-ban pedig az unokák élesztették újra a helyet. És milyen jól tették! Egy csodás édenkert vár minket hátul, így nem véletlen a névválasztás sem. Minőségi és izgalmas étel és italkínálat, nagyszerű kiszolgálás, amiért nem kell a belvárosba menni.

Zsiráf Buda

A hely sokak számára ismerős lehet az Eiffel térről, és most az újonnan nyitott Széllkapu Parkban is élvezhetjük a Zsiráfot. Liget, mező és tó, minden, amire csak egy városi ember vágyik, ha szeretne kiszakadni a forgatagból. Finom sörök, és ízletes fröccsök is várják a meleg elől menekülőket, szóval ha Budán jársz, ez egy kötelező hely.

Csini Terasz

Igazi beszélő név. A Római-parton található 700 négyzetméteres kertesített teraszon gyönyörködhetünk a természetben. Akad itt gluténmentes étel, de finom street food is a Tuning Burger jóvoltából, a választék tehát nagyon széles. Ha pedig vízpart mellett szeretnék a legnagyobb sporteseményeket figyelni, itt az is lehetséges.

Majorka

Ahogy neve is utal rá, ez a hely a Városmajorban található, ahol szintén nem lehet panaszkodni a szép környezetre. Akad itt vegán burger, kézműves finomságok és hétköznap még ebédmenü is. Ráadásul sokszor izgalmas rendezvényekkel is feldobják a hangulatot, legyen az koncert vagy akár gyerekprogram.

Bálna terasz

A pestieknek sem kell szégyenkezniük, itt is akad szuper kiülős hely bőven. Az egyik pont a rakparton! A sétány leghosszabb terasszal rendelkező vendéglátó helye a Bálna terasz, ahol mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus egységet. A Dunát és a csodás panorámát figyelve szürcsölhetjük az italunkat vagy ehetünk valami finomat.

Ha kifejezetten vegán helyeket keresel, arról itt olvashatsz, de további cikkeink is adottak a témában, amihez ide kell kattintani.

Borítókép csak illusztráció

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör