fbpx

4 étterem, akik még sosem okoztak csalódást

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A főzés legtöbbször a kreatív énünket hozza elő, és akik igazán szeretnek kísérletezni, azoknak ez egy szuper elfoglaltság is egyben! De a nagy főzésfanatikusoknak is lehet néha olyan napjuk, hogy nincs kedvük a kezükbe venni a fakanalat. Erre az esetre ajánljuk a cikkben felsorolt 4 éttermet, akikben mi még egyszer sem csalódtunk!

Local Korner Pizzéria

Jó pár éve, még a hatodik kerületben nyitott pizzériájukban ismertem meg a csapatot, és váltam akkor egyből a törzsvásárlójukká. Ha pizzáról van szó, akkor engem nagyon nehéz meggyőzni, hogy ne a Local Korner pizzáját válasszam.  Koncepciójuk, amivel a szívembe lopták magukat, hogy te magad rakhatod össze a pizzád. A tészta tökéletes vastagságán és a mennyei olasz feltéteken túl pedig külön pirospont jár az elviteles dobozuk kreatívjáért!

Anyám szerint

Ez a szuperkedves reggelizőhely a Wesselényi utcában található. Quiche-t, granolát, tojásrántottát, bundáskenyeret, sőt valójában mindent megtaláltok étlapjukon, ami egy tökéletes napindító reggelihez elengedhetetlen! Az étterem nagyon hangulatos kerthelyiséggel rendelkezik, és a kiszolgálás is mindig nagyon barátságos. Az pedig külön lenyűgöző, hogy 88. életévét betöltő Eszter néni süti a vendégeknek szerdánként a rétest!

étterem
Wok & Tandoori Express

A Kálvin tér és a Harminckettesek között található Wok és Tandoori Express nevű ázsiai étterem eddig minden alkalommal ugyanazt a színvonalat hozta. A friss naan, shahi paneerral (indiai sajt– a szerk.) csak boldog perceket okozott. Választékuk nagy, az ételek mindig frissek, bátran ajánlom azoknak is, akik még nem kóstoltak bele India ízeibe!

Ono Poké Bowl & Bar

Egészséges, óriási adag ételek, minőségi alapanyagokból. Ez az első, ami az Ono Poké Bowl & Barról eszembe jut. A Poké Bowl egyébként Hawaii nemzeti étele, jelentése pedig egy vágástechnikát jelöl. Étlapjukról választhattok hat különböző táljaikból, húsos, halas vagy vegán opciók közül. De ha ez még nem lenne elég, össze is rakhatod kívánságod szerint a saját táladat!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben most még fontosabb, hogy fennmaradásuk érdekében támogassuk a számunkra fontos helyeket. Ha teheted, vásárlásaid és rendeléseid során eszerint hozz döntést!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör