fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

És nincs nyár Balaton nélkül! Szerintem nem csak a magam nevében beszélek ezzel a két kijelentéssel. Én nem tudnám elképzelni a nyarat vízpart nélkül, de ami a hab a tortán ezeken a napokon: az fagylalt. Több Balaton parti fagyizóban kísérleteztünk már, de ezeken a helyeken a kínálatban sosem csalódtunk. Ha te is éppen itt nyaralsz, ezeket a fagylaltozókat mindenképp próbáld ki!

Füredi Fagyizó

A Balaton éjszaki partján található Füred városában több fagyizó közül is válogathatunk. Minket mégis a mólótól nem messze található Füredi Fagyizó fogott meg. És bár a minősége miatt sok látogatót odavonz, érdemes kivárni a hosszú sort, hiszen biztos, hogy itt olyan fagylaltkülönlégességeket találunk, amiket máshol sehol!

Levendula kézműves fagylaltozó – Tihany

Balatonfüred mellett található Tihany, ami méltán híres levendulamezőiről, a tihanyi apátságról, a gyönyörű panorámájáról, a belső tavakról és a visszhangról. A község Fő utcáján pedig megtalálható a Levendula Kézműves Fagyizó, ahol eddigi tapasztalataink alapján a kínálat mindig bőséges és az ízek mindig finomak!

Tulipán Kávéház

Keszthely egy igazán pezsgő város; az biztos, ha a nyaralásunkat ott töltjük, egy percig sem fogunk unatkozni. Nehéz egy, legjobb helyet kiemelni, ahol a legfinomabb a fagyi, de a választásunk a Tulipán Kávéház főzött fagyijára esett. Ezt a helyet mindig meglátogatjuk, akármikor járunk arra.

fagyi
Bringatanya

Ez a somogyi fagylaltműhely Gyenesdiáshoz közel, a bicikliút mellett található. De mi azt ajánljuk, ne csak akkor látogassuk meg, ha biciklivel vagyunk! Az Bringatanyában található fagylaltkülönlegességek számtalan díjban részesültek már, 2017-ben a Fagylalt Világbajnokságon különdíjat is nyertek! Mindig kísérleteznek, így minden évben új ízek várnak minket.

Márton Cukrászda

Balatonlellén a körforgalomtól nem messze található a híres Márton cukrászda. Ez a hely évek óta nem csak a süteményeik miatt csábít vissza minket, hanem a finom és választékos fagylaltkínálatuk miatt is. Ha idén Lellére esik a választásotok, ezt a helyet ne felejtsétek el meglátogatni!

Várkávézó

Szigliget messze híres Oszi Bácsi Keszegsütődéjéről, de ha ott töltjük a szabadidőnket idén nyáron, akkor mindenképp sétáljunk fel a várhoz is. Nem csak pazar kilátás, de még egy kézműves fagyizó is vár ott majd ránk. Mi sokszor ellátogattunk kizárólag csak a Szigligeti Fagylaltozó miatt is ide, ahol minden alkalommal páratlan ízekből válogathattunk, így bátran ajánlom ezt a helyet is!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör