fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A mindenki által jó ismert videómegosztón ma már tényleg mindenről találunk egy csatornát, akármit is keresünk éppen. Pont edzéssel kapcsolatos anyagok ne lennének fent? Én ezek közül szeretném megosztani veletek három külföldi kedvencemet.

Talán sokan furának tartanak, de én még soha életemben nem voltam edzőteremben. A sport nekem, ha nem táncról van szó, akkor az számomra inkább egy magányos dolog, egész egyszerűen zavar, ha vannak körülöttem. Úgy tudom igazán átadni magam egy edzésnek, ha egyedül lehetek, olyankor tudok csak teljesen magamra összpontosítani. Úgyhogy számomra nagyon-nagyon hasznosak a videós edzések, már régóta alkalmazom őket a mindennapjaimban, legyen szó jógáról, vagy egy intenzív erősítésről. Mutatom, kiknek a csatornáit nézem.

MadFit

Maddie Lymburner repetoárjába tartoznak HIIT edzések, ami High intensity, azaz magas intenzitású programokat jelentenek, ezek rendesen megdolgoztatják az izmokat, aztán van köztük kardió is, sőt még néha táncos videókat is készít. Amit nagyon szeretek benne, hogy változatosak az edzései, és időben is abszolút beépíthetőek, mert van 10 perces, de fél órás programja is. Én általában két 10-15 perc körülit választok, amik különbözőek, például egyet, ami a hasizom erősítésére megy rá, és egyet, ami meg kardió vagy ilyen HIIT edzés típus. Lustább napokon pedig egy darab 10 perc körülit csinálok meg, hogy azért valamennyit mégis mozogjak. Ami még nagyon hasznos Maddie-nél, hogy rengeteg mozgássorozatot úgy állít össze, hogy semmilyen eszközre ne legyen hozzá szükséged, így könnyedén elvégezheted otthon ezeket a gyakorlatokat. Tőle ez az egyik kedvencem:

Boho beautiful

Ezt a csatornát egy házaspár csinálja, a videókban általában Juliana szerepel, férje pedig a háttérmunkákat végzi. Első sorban jógás videókat találunk itt, de sok pilates is van már, köztük olyanok is, amik kicsit intenzívebb edzést jelentenek. Én ezekből keveset próbáltam, mert én ide a jóga miatt jövök, abból pedig minden szinten találni náluk gyakorlatokat. A Boho beautiful házaspár rengeteget utazott, amíg lehetett, így a videóikban mindig mesés hátterek előtt végzi a gyakorlatokat Juliana. Ezen túl pedig vezetett meditációs videói is vannak. Én személy szerint ezekben nagyon válogatós vagyok, de az ő hangja számomra annyira megnyugtató, hogy csak ajánlani tudom! Ez az egyik kedvenc jógás videóm tőlük:

SofaBar

Sofa műkorcsolyázó, ez a sportág pedig nagyon közel áll a szívemhez, ezért szeretem az ő videóit. Edzéseiben ötvözi a balettet, az erősítést és a jógát, ettől pedig egy egészen különleges mozgáskultúrát mutat be. Amiért őt nagyon kedvelem, az az, hogy korcsolyázni is tanít videóin keresztül, átad egy nagyon alap tudást. Persze, aki igazán szeretne műkorcsolyával foglalkozni, az nem itt fogja megtanulni, és ahhoz azt javaslom, forduljon személyesen tanárhoz. Viszont egy-két mozdulatot el lehet lesni Sofatól, például ebből a videóból:

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32