fbpx

Ruhadarabok, amelyek sosem mennek ki a divatból- kifejezetten férfiaknak

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nemrég összegyűjtöttük, melyek azok a darabok, amelyeket egy nő sem hiányolhat a szekrényéből, most pedig ennek férfi változatával készültünk. Mert bizony egy férfi is lehet stílusos, és ma már egyre jobban odafigyelnek az öltözködésükre ők is. Ez a pár ruhadarab jól variálható, egyszerű, de mégis nagyszerű, ahogy a bölcs mondás is tartja.

Fehér ing

Ahogy a női ruhatár esetében, úgy a férfiaknál is muszáj, hogy legyen egy jó minőségű és szabású fehér ing. Sőt, egyszerre akár több is. Ezeket kiegészítők segítségével bárhogy lehet variálni, attól függően, hogy munkába, randira vagy valami sportosan elegáns stílusú eseményre szeretnéd felvenni.

Egy jó öv

Ami a nőknél az ékszer vagy a táska, az a férfiaknál egy szép és elegáns öv. Egy sima fekete és barna övvel nem tudunk mellé lőni és bármivel nagyon jól lehet variálni. Nem is gondolnánk mennyire fel tudja dobni az adott szettet

Egy rád szabott öltöny

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor valaki egy nála nagyobb vagy kisebb öltönyben feszeng. Egy pontosan a te méreteidre és alakodra szabott öltöny csodákra képes, és minden férfi nagyon jól tud kinézni bennük. Ráadásul, bármilyen fontosabb eseményre fel tudod venni. Már csak annyi dolgod van, hogy megőrizd az alakod, amire szabták.

Bőrdzseki

Bizony, ezzel egyik nem sem tud mellé lőni. Sportosan, elegánsan is hordható és egyszerűen mindenkinek jól áll. Persze, ehhez az kell, hogy a hozzád stílusban és méretben is legjobban passzolót vásárold meg.

Sima póló

Egy férfinak mindig legyen pár fehér és fekete sima pólója, minden minta és flanc nélkül. Ezekből is érdemes a jobb minőséget választani, ami nem nyúlik vagy deformálódik el az első mosás után. Szintén borzasztóan jól variálható és mutatós a megfelelő kiegészítőkkel.

Napszemüveg

Bár ez nem ruhadarab, de nagyon fontos kiegészítő. Találd meg az arcodhoz és stílusodhoz illő napszemüveget, ami minőségi is és ezzel egy jó időre letudod a napszemüvegvásárlást. Nyáron, – de igazából bármikor máskor is- pedig egy szuper kiegészítő, amivel fel tudod dobni a ruhatáradat.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek