fbpx

Nyári ruhák, amiket bátran hordhatunk télen is

Ezen a télen ne süllyeszd a ruhásszekrény legmélyére a nyári ruhadarabokat! Helyette olvasd el a cikkünket és hagyd, hogy a nyári önfeledt hangulat megmaradjon a hideg hónapokban is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az évszakok változásával mindig nagy fejtörést okoz az éppen szezonális ruhadarabok előkeresése, sőt azoknak a megszokása is. Ráadásul télen valamilyen oknál fogva szeretünk sötétebb, főleg szürke vagy fekete színekbe bújni. Pedig a kedvünket is javítja, hogyha vidám színekbe öltözünk. Próbáld ki te is az itt leírtakat.

Szoknyák minden mennyiségben

Legyen szó farmer-, esetleg kordbársonyról vagy bármilyen anyagúról, nem foghatsz mellé, ha ezt választod egy vastag harisnyával és csizmával. A felsőtől függően pedig variálhatod, hogy épp elegáns megjelenést választasz általa vagy inkább laza, kényelmes viseletet.

Forrás: Pinterest
Egyberuhák

Nem csak a nyár egyik alapkelléke a spagettipántos egybeszoknya, ami bármilyen eseményen megállja a helyét. Szintén egy melegebb harisnyával, hozzá pólóval, hosszú ujjú felsővel vagy garbóval tökéletes megoldás lehet a téli napokon is ez a megnyerő öltözék. Abban az esetben pedig, ha a te szekrényedben egy hosszú ujjú, ám lenge egyberuha lapul, azt is bátran viselheted egy kötött pulóverrel és csizmával.

Forrás: Pinterest
Farmerdzseki a kabát alá? Naná!

Ha neked is az egyik kedvenc ruhadarabod a farmerkabát, nem kell a hideg napokon se lemondanod róla. Akár az előző viselet kiegészítőjeként is hordhatod! De nem csak szoknyához, nadrághoz is jól tud mutatni, alatta egy vékony pulcsival. A lényeg, hogy hozzá bő kabátot válassz, hogy ne legyen kényelmetlen, amikor a két kabátot egyszerre hordod.

Forrás: Pinterest
Top és ing kombináció

A tél egyik alapfeltétele a réteges öltözködés. Éppen ezért lehet szuper megoldás, hogyha nyári toppjaidat, esetleg trikóidat mintás inggel kombinálod! De akár választhatsz fehér inget is, hogy titokzatosan keverd a laza és az elegáns viseletet.

Forrás: Pinterest

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek