fbpx

Húsmentes karácsonyi ételrendelés

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Korábban már javasoltunk pár helyet, ahonnan beszerezhetőek a tradicionális karácsonyi ételek, ám most gondolva a vegetáriánusokra és a vegánokra, ez az ajánló nekik szól.

Las Vegan’s

Kedvenc vegán burgerezőnk készített ugyan növényi alapú karácsonyi menüt, de erről sajnos lemaradt, aki 21-ig nem küldte el rendelését. Viszont csüggedni nem érdemes, ugyanis decemberi meglepetésként 8 új étel került fel a burgerező étlapjára, többek között például egy ‘halas’ burger, ami akár bele is illik a karácsonyi hangulatba! Így bőven akad újdonság azoknak is, akik lemaradtak a tradicionális ünnepi ételekről. További infókért kattints ide.

Vegan love

Egyszerűen nem tudunk elszakadni a burgerezőktől, annyira jók! A Bartók Béla út vegán Mekkája is készült az ünnepekre, ráadásul náluk még határidőt sem kell figyelnünk! A Vegan love különleges ‘pulyka’burgere a teljes ünnepi szezon alatt elérhető. A mennyei rozmaringos, zsályás, illatos jackfruit burgerről itt tájékozódhattok.

Freeat

Szintén a 11. kerületben található a nem rég nyílt Freeat, akik napi menüt kínálnak. Ennek csütörtöki, karácsonyi változata töltöttkáposzta és bejgli lesz. Aki pedig a hét többi részére is tőlük szeretne rendelni, ők szerdán például vegán pásztorpitére is számíthatnak, ami legalább olyan jól hangzik, mint a karácsonyi menü. Rendeléshez kattints ide!

Street kitchen

Ha valahol széles a vegetáriánus karácsonyi választék, akkor az a Street kitchen! Itt a kuszkusszal töltött sütőtöktől, a céklás rizottón át az áfonyás-narancsos húsmentes golyókig mindenféle finomságot megtalálhatunk. Érdemes felnézni a honlapjukra, mert igazán széles kínálattal várnak minket, amik között nem mindennapi fogásokra lelhetünk. Az ínycsiklandó ételeket itt találjátok.

Körösfői kürtőskalács

Akiknek hiányzik a vásári forgatag és a kürtőskalács illat, nekik teljes szívvel ajánljuk a Körösfői kürtőskalácsot, aminek kiváló minőségét nemrégiben mi is teszteltük! Őket a Netpincéren is könnyedén elérhetjük, és kínálatukban biztosan megtaláljuk kedvencünket, hiszen van fahéjas, diós, kókuszos, vaníliás és kakaós kalácsuk is.  Róluk itt tájékozódhattok.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör