fbpx

Tramezzini szendvics recept szilveszterre

A tavalyi szilveszter sláger darabja volt nálunk a trammezzini szendvics recept, ami elképesztően finom és sokszínű. Ha unod a sima virsli, chips és lencse kombót, akkor most hoztunk neked egy különlegességet, ami egyszerű, de mégis izgalmasabb választás.

Hozzávalók

6 szelet tramezzini kenyér (fontos, hogy a sima fehérkenyérből nem fogjuk ugyanazt az állagot és ízt elérni, ami nekünk kell)

20 szelet sonka (de bármilyen feltét jó)

3 db paradicsom

1 db kigyóuborka

Tojáskrém

6 db főtt tojás

1 tk mustár

2 dl olívaolaj

2 ek krémsajt

só, bors ízlés szerint

újhagyma ízlés szerint

Elkészítése

A megfőtt tojásoknál külön választjuk a fehérjét és a sárgáját. A sárgájával egy aprítógép segítségével pürésítjük a  tojáskrém alapanyagait, majd az apróra vágott fehérjét is hozzá adjuk a krémhez. Ezután következik a szendvics összerakása. Felvágjuk a feltéteket, mint az uborka és paradicsom, majd az első kenyeret megkenjük a krémmel, rárakjuk a sonkát, arra a zöldségeket, végül erre a következő kenyérszeletet. Aztán ezt a műveletet ismételjük és kapunk egy többrétegű szendvicset. Végül elfelezzük úgy, hogy háromszög alakot kapjunk és már tálalhatjuk is.

A legjobb, hogy bármivel tölthetjük kedvünk szerint, így biztos, hogy nem fogjuk megunni.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Kapcsolódó cikkek