fbpx
Mi van akkor, ha nem Rapunzelnek születtél? Megmondom! Én például kicsit sem tartozom azok közé, akik reggelente alig látszanak ki a vastag hajfonataik alól, bár sokat javult a helyzet az évek során. Azonban megnyugtatlak, van élet a vékonyszálúak számára is. Mutatok pár tippet!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Kicsi konty

Én kifejezetten nehezített terepen mozogtam, mert a hajam is épphogy váll fölé érő, de így is sikerült kivitelezni ezt a frizurát. Vegyél a hajad felső hányadából két nagyobb részt, mintha copfot akarnál csinálni, csavard befelé, majd a lent kimaradt hajrészt bújtasd be a kettő közé. Fogd össze csatokkal, én még egy plusz nagyobb hajdíszt is bele raktam. A hatás egy sokkal dúsabb, semmiképp sem lapos frizura, amit akár egy elegánsabb eseményre is viselhetsz, nem mintha mostanában fenyegetne minket a veszély, hogy báliruhát kellene öltenünk.

Tupír

Bizony, a kevés hajjal megáldott vagy éppen átkozott lányok legjobb barátja a tupírfésű. Kicsit emeljük meg a frizurát a töveknél, egy kis hajlakk, és máris megszűnik a szopottgombóc effektus.

frizuratippek
Játékos copf

A copf könnyen megmutathatja, hogy nem éppen ékeskedünk hatalmas oroszlánsörénnyel, kivéve, ha okosan csináljuk. Miután a fej hátsó részére elkészítettük a copfot, egy kicsit a hajguminál húzzuk meg kifelé a hajat, hogy ezzel olyan hatást érjünk el, mintha több lenne, és magasabbra is kerül a frizura. Megcsavarhatjuk még azzal a látványt, hogy egy tinccsel körbe tekerjük a hajgumis részt és rögzítjük, ahogy a képen is látjuk, vagy ismét egy hajdíszt használunk, ami kiegészítő is egyben.

Fonat

Én imádom a fonatokat, mert sok az egyszerű, könnyen kivitelezhető típus, mégis feldobja azt a bizonyos lookot. Én sokszor a kissé hiányos részeket szoktam így elfedni a fejbőrömön, de a lenyalt hatáson is segít. Fontos, hogy a fonatot mindig kicsit lazítsuk meg, ettől is többnek tűnik a hajunk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek