fbpx

A mi Budapest Makery DIY élményünk

Pár évvel ezelőtt a Budapest Makery-ben szerveződött az egyik volt munkahelyemen a csapatépítőnk, amikor a hely teljes mértékben belopta magát a szívembe. A napokban pedig ajándékba kaptunk tőlük 1-1 menüt. Élménybeszámoló következik!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Budapest Makery DIY 2016-ban nyitotta meg kapuit. A koncepció elképesztően egyedi. A megszokott éttermi hangulatot kiegészítették azzal a lehetőséggel, hogy te készíted el a saját ételedet! Így mindenki játszva főzheti, vagy sütheti meg az általa kiválasztott fogást párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival együtt. Az ételek az előre összeválogatott hozzávalókból és a videók segítségével bárki által elkészíthetőek, az együtt átélt alkotás élményét adva profiknak és amatőröknek egyaránt. A siker tehát garantált!

A koronavírus során a Budapest Makery csapata kibővítette a szolgáltatásait, és a kiszállítással új szintre emelték a világon egyedülálló DIY étterem koncepcióját. Különleges Makery dobozokban házhoz hozzák az általunk választott ételek hozzávalóit, és a Makery mobiltelefonos receptvideó alkalmazás segítségével mindenki játszva elkészítheti az ételeket. 

budapest makery diy
Fotó: Tajnay Dorottya

Mivel mindhármunk étkezési szokásai eltérnek, egy vegán fogás lett a közös nevező. Így esett a választásunk a vörösboros töltött padlizsánra. Ehhez kértünk kettő magyar kézműves sört, ami külön öröm, hiszen nagyon szeretjük mind a Monyó, mind a Budaprés termékeit. A rendelés után másnap megérkeztek a hozzávalók, és mi neki is álltunk a főzésnek. A videóban található receptet követve egészen egyszerűen egy mennyei ételt varázsoltunk az asztalunkra. Nagyon szuper csapatépítő volt a miénk, de akár pároknak is szívesen ajánljuk közös programként!

Külön hálásak voltunk a csomagolásért, ugyanis mindent újrahasznosítható papírdobozban vagy dobozkában kaptunk, ezáltal nem szennyeztük a környezetünket feleslegesen, egyszerhasználatos műanyaghulladékokkal.

budapest makery diy
Fotó: Tajnay Dorottya
Mikor ajánljuk a Budapest Makery-t?

Ha szívesen szerveznél valami új és izgalmas programot otthon – legyen szó családi vagy baráti összejövetelről, randevúról, vagy akár céges csapatépítésről (ezt akár több száz kollégával egyszerre is megtehetik a nagyobb cégek a Makery Online Teambuilding programja keretében!). De arra is tökéletes, ha csak kettesben vagy otthon a pároddal és kicsit többre vágynátok, mint a közös tévézés. 

Mit kapsz a dobozban?

A kiválasztott étel előkészített hozzávalóit, kimérve úgy, hogy neked már csak a készítés legélvezetesebb része jut. A dobozon lévő QR kód segítségével a mobilodon megnyílik az online nézhető receptvideó. Az alkotáshoz pedig nem kell más, mint a konyhád alapvető eszközei (sütő, fakanál, stb.) és a mobilod, tableted vagy géped. 

budapest makery diy
Fotó: Tajnay Dorottya

Rendelés: https://delivery.makeryworld.com/  

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör