fbpx

Smoothie minden napra

A smoothiek népszerűsége töretlen az elmúlt évek során, többek között jól variálhatósága miatt. Ha hatékonyan készítjük, akkor nagyon egészséges tud lenni, és meg egy diétába is beleillik. Elhoztam a személyes kedvenceimet.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Zöld spenótos smoothie

Ha először hallod ezt, talán nem érzel legyőzhetetlen vágyat, hogy megkóstold. Pedig hidd el, meglepődnél. Van benne bébispenót, banán, narancs és egy kis menta. Használhatsz alapnak valamilyen alternatív tejet, de akár vizet is. Finom, frissítő és nagyon egészséges.

smoothie
Epres, málnás smoothie

Talán az egyik legnépszerűbb kombináció és nem véletlenül! Ez egy édesebb fajta, és ha kókuszvizet használunk alapnak, még izgalmasabb lesz. Egy nyári napra nem is kell hozzá más, mint eper, málna, kókuszvíz, egy zöldcitrom leve és egy kis jég. Már a gondolat is nyári hangulatba hoz.

Mangós, spenótos smoothie

Utolsónak egy talán elsőre meghökkentő variációt hoztam. Egy nem csak finom, de vitaminokkal, vassal megtámogatott finomságot szürcsölhetsz napközben. Szükség van hozzá egy kis friss mangóra, egy narancsra, friss bébispenótra, zabpehelyre, és vízre vagy tejre, ha túl sűrű lett.

smoothie

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör