fbpx

Pinterest ihlette ruhatippek – nyári kiadás

A Pinterest a divatkedvelők egyik Mekkája. Itt mindig adódik olyan outfit ötlet, amelyet egy kis kreativitással te is megtudsz valósítani. Rami meg is próbálta újra álmodni ezeket a Pinterest-es szetteket, saját gardróbjából.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Fekete, fehér

Ez az örök klasszikus, ami mindig megállja a helyét. Bár nyáron talán kevésbé szerencsés a fekete szín, de ez a könnyű kis anyag nagyon jól levegőzik. Ugyan az én szettemben kicsit eltér a felső választás, nagyon tetszett ez a kis fodor a képen látható pólón, így én ezzel a félvállas toppal vittem ezt bele.

Apró virágminta

A nyár egyik klasszikusa lesz a virágminta, legyen az nagy vagy éppen apró formában. Egy sima fehér inget választottam, amit szintén meg lehet kötni elől, akárcsak a képen. Nyárias és jól variálható szett.

Fodrok, buggyos ujjú felsők

Ezek is többféleképpen köszönnek vissza idén. Ehhez a csinos ruha szetthez én fodros ujjú felsőt nem, de buggyosat találtam, ami jó kis kontrasztot ad az amúgy letisztult összeállításnak.

Az egyszerű kisszoknya

Úgy vettem észre, ezen a nyáron is nagyon divatosak lesznek a kicsit már-már folklór hatású, len anyagú szoknyácskák. Nem is csoda, hiszen a melegben ez a legjobb választás. Találtam egy, a képen láthatóhoz nagyon hasonló ruhát én is, csupán színében tér el, a hangulatot azért így is átadja.

Ha kíváncsi vagy az őszi ötletekre, azt itt tudod megnézni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek