fbpx

Az esküvői torták nagymesterei

Egyik menyegzőről sem maradhat el az impozáns esküvői torta, melynek együttes felvágása szimbolizálja a pár közös életének kezdetét. De kire bízzuk a torta elkészítését? Mutatjuk, hozzánk kik állnak legközelebb!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az esküvői szezont mi sem hagyhattuk szó nélkül. Az elmúlt hónapokban indítottunk egy sorozatot, amiben körvonalaztuk, mikre van szüksége a párnak a nagy napra. Írtunk helyszínekről, fotósokról, dekorosokról, és természetesen a menyasszonyi ruhákról. Van azonban még egy nagyon fontos tényező, amiről eddig nem esett szó. Ez nem más, mint az esküvői torta, ami akár a dekor része is lehet, hiszen stílusban gyakori, hogy ahhoz illőt szoktak készíteni. Lássuk, kik azok a cukrászok, akikre mi szívesen bíznánk ezt a nemes feladatot.

Domi’s kitchen factory

Suri Dominikáról már korábban is ejtettünk pár szót, és ebben a felsorolásban sem véletlenül került az élre. Domi minket egyszer már levett a lábunkról egy csodaszép szülinapi tortával, ami ízében és küllemében egyaránt hozta a várt színvonalat. Hab a tortán, hogy a cukrász lány elképesztően kedves és segítőkész, ami szintén egy ok arra, hogy a nagy nap kapcsán is hozzá forduljunk. Általában az egész nyarat esküvői torták készítésével tölti, és a kész csodákról rengeteg instasztorit oszt meg a követőkkel, így mindig értesülhetünk a legújabb alkotásáról. Emellett Domi külön highlightot készített az esküvői tortáinak, hogy bárki szabadon böngészhessen az alkotások között.

Édes Panna

Panna szintén egy nyitott és kedves leányzó, aki elsősorban a szombathelyi menyasszonyok álmait váltja valóra édességek formájában. Szükség esetén akár 4 emeletes csodákat is készít, neki nem szabhat határt senki és semmi! Kezei közül gyönyörű torták kerülnek ki, legyen szó élő, vagy szárított virágos díszítésűről, aprósüteményekről és falatkákról. Ráadásul tavasszal külön esküvői kóstoló napokat is tart, amire mindig nagy az érdeklődés.

EAT ME Cake Boutique

Az EAT ME az a hely, ahol bármi megtörténhet! Vasas Nelli ugyanis bármilyen kihívást megold, legyen akármilyen különleges és egyedi a kérés. Bizonyíték erre többek között a képen látható, mindennapinak nem mondható beton színű, szögletes tortaköltemény, amit a virágok tettek lággyá és elegánssá, hogy a végeredmény tökéletes szimbóluma legyen az ifjú pár közös élete első mozzanatának. Nellit Budapesten, a 9. kerületben találjátok.

Merca Bakery

Molnár Merca repertoárja igen széles: a szalagos fánktól a kovászos kenyéren át az esküvői tortáig bármit szívesen készít a gasztronómia berkein belül. Receptjeit pedig nem rest megosztani követőivel a blogján, hogy bárki kipróbálhassa őket. Esküvői tortáit a letisztultság, az elegancia és a természetesség jellemzi. Művészetével könnyű azonosulni, ráadásul Merca a vegánokra is gondol, szívesen készít mentes finomságokat.

A bite of heaven

Ha valaki a rózsaszín mennyországra vágyik, neki nem is ajánlhatnánk mást, mint Simon Anitát, aki nem ismerve lehetetlent az extrémitást is tökéletesen kivitelezi. De azok is bátran forduljanak Anitához, akik visszafogottabb tortára vágynak, a cukrász mindkét esetben rendelkezésre áll. Munkáit a különleges részletek, és virágos – vagy akár kristályos – kiegészítők jellemzik, de tulajdonképpen a fantáziája kimeríthetetlen.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32