fbpx

Egészséges nasi tippek

Nem lehet úgy filmet vagy sorozatot nézni, hogy mellé nem ropogtatsz valamit. Ez így van és kész. Ha pedig szeretnél kevésbé egészségtelen, sőt jótékony hatású nasikat fogyasztani, olvass tovább.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Mártogatósok

A nachost és a salsa vagy sajtszószt cseréld le a kedvenc zöldségeidre, illetve hummuszra, esetleg más egészséges szószra. Legyen szó répáról, uborkáról vagy éppen zellerről, mind irtó finom tud lenni egy kis hummuszba mártva, amit akár te is könnyedén el tudsz készíteni otthon.

Édesburgonya chips

Az egyik legnagyobb klasszikus. A krumpli, ami sokkal inkább répa, annak minden előnyével. Nem mondom, hogy ebből is meg kell enni egy kilót, de mértékkel lényegesen jobb, mint a bolti chipsek. Nincs más dolgod, mint az édesburgonyákat vékonyan felszeletelni, kedved szerint ízesíteni, majd megsütni sütőben.

Sült csicseriborsó

El se tudjátok képzelni milyen jó lehet ez a nasi. Vegyél egy konzerv csicseriborsót, vagy áztasd be a csomagoltat, és várd meg amíg megpuhul. Ezt követően csöpögtessük le róla a vizet, majd körülbelül 200 fokon süssük meg, amíg jól átsülnek a csicseriborsók. Ezután mindenféle pikáns fűszerrel ízesítsük és ropogtassuk kedvünkre.

Karfiol popcorn

Ha szereted a karfiolt, akkor ez a recept biztos jó alternatívája lesz a kukoricás verziónak. Ez a nasi is gyors és egyszerű, csak meg kell sütni a kis rózsákra szedett karfiolokat, majd kedvünk szerint ízesíteni azokat.

Banán chips

Ha inkább édesre vágynál, akkor pedig vágj fel pár banánt vékony szeletekre, majd süsd meg őket sütőben. Izgalmas, egyszerű és finom nasi. Ugyanez eljátszható almával is például, ha inkább arra vágynánk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör