fbpx

5 kedvencünk a 2022-es tavaszi Eco Aware kollekciókból

Bár lassan, de azért melegszik az idő, nyílnak a virágok, és talán letehetjük a télikabátot is. Az üzletek izgalmas színű Eco Aware ruhadarabokkal hozzák meg kedvünket az újraéledéshez.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kedvenc Eco Aware darabjaink ebben a szezonban

A széles nadrág

Egy ideje már divatosak ezek a szinte szoknyának tűnő, széles szárral rendelkező nadrágok. Előnyük, hogy baromi kényelmesek, mégis akár elegánsabb eseményeken is jól tudnak mutatni.

Fotó: reserved.com
Csinos pamutruha kismamáknak

Az Eco Aware részlegek szerencsére egyre szélesebb körben szolgálják ki az igényeket. Ez a ruha tökéletes választás lehet a meleg napokon azoknak a kismamáknak, akik tavasz végére, nyárra várják kisbabájukat. Szellős, kényelmes, mégis csinos viselet, amit a színe csak még inkább feldob.

Fotó: reserved.com
Rózsaszín blézer

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, tavasszal az élénk színeké a főszerep. Ez a rózsaszín árnyalat egyáltalán nem rikító, inkább kellemes hatást kelt, mégis ad egy kis játékosságot az egyébként elegánsnak mondható Eco Aware ruhadarabnak. Farmernadrággal is tökéletes, lezser mégis elegáns külsőt kölcsönöz.

Fotó: sinsay.com
A klasszikus tavaszi kabát

Sokak kedvence lett az elmúlt években ez a könnyed, világos menta szín, ami tökéletesen passzol akár farmerhez, akár valamilyen pasztell színű ruhához. Amennyiben átmeneti kabátról van szó, akkor idén ez a darab biztosan nyerő lesz!

Fotó: mohito.com

A virágos blúz

Ha tavasz, akkor virágok! Ebben a szezonban bátran nyúljunk a mintás darabokhoz, hiszen ezek biztos, hogy vidámságot hoznak a mindennapjainkba! A hosszú, hideg téli napok után jó érzés a virág borította ruhákra nézni, mint ez a blúz.

fotó: mohito.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek