fbpx

Rachel Maksy a cosplay vlogger, akit követned kell

Te is leszoktál ragadni átalakítós videókon, amikor egy egészen más korba repít el minket az adott alkotó? Rachel Maksy cosplay vlogger maga tervezi és varrja a ruháit, amik főleg a vintage stílust képviselik, de sokszor film és sorozat szereplőket is megelevenít általuk.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Rachel egy amerikai filmkészítő, művész, akinek a kinézetén túl az otthona is egy igazi időutazás. Nem csak azért izgik az ő vlogjai, mert a legkisebb kiegészítőt is ő maga találja ki és készíti el, de emellé még egy igazán humoros és érdekes személyiség is társul. Bemutatom a kedvenc cosplay és átalakítós videóimat tőle.

Kitalált szereplők outfitjei

Ebben a videóban 15 sorozat, film és meseszereplőt hívott életre a saját ruhatárán keresztül. Van itt férfi és nő, tündér és rosszfiú. Egy kis kreativitással ráadásul nem is kell milliókat ölni egy- egy cosplay jelmezbe, hiszen néhány  átalakítással többször is fel lehet használni ugyanazt.

Ruha könyvből

Rachel másik hobbija, hogy lehetetlen anyagokból, tárgyakból képes csodás dolgokat alkotni. Az egyik kedvencem, amikor könyvlapokra hajazó anyagból lett végül egy igazán különleges végeredmény. Ez aztán a környezetvédelem meg a zero waste!

Kedvenc ruha olcsóbban

Ugye te is gondoltál már arra, miközben egy méregdrága ruhát néztél a kirakat üvegén keresztül, hogy bárcsak meg tudnám varrni magamnak? Én nagyon sokszor. Na, Rachel meg is tudja. Nekirugaszkodik, hogy legyártsa magának az ő álomruháját, ha már megvenni nem tudja. Én imádtam!

 Fake vintage

Avagy, amikor újonnan vásárolt, vagy turizott modern ruhadarabokból lesz fasza kis vintage szett. Rachel ennek igazi nagymestere, amivel nem csak a pénztárcáját kíméli, de nekünk is jó ötleteket ad. Néha elég egy kis képzelőerő, és szuper dolgok tudnak kisülni belőle. 

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek