fbpx

4 szuper jógatábor Magyarországon

Téged is vonz a jóga világa? Elvonulnál a dolgos hétköznapokból egy kis időre valahova, ahol igazán feltöltődhetsz? Ajánljuk neked ezt a négy jógatábort, ahol magyar oktatók révén sajátíthatod el a különböző ászanákat.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Női és kundalini jóga elvonulás

július 10-12.

A Satnam jógaközpontból Mia és Éva tartja ezt a három napos, elsősorban a nőiségre fókuszáló jógatábort. Itt a jóga mellett vár minket kakaó szertartás, hallhatunk előadást a női minőség erősítéséről, és saját mintáinkra is ránézhetünk majd a vízöntő Sadhana keretein belül. Az étkezés vegetáriánus lesz, a helyszín pedig Somogyvámos. A teljes program ára 77. 000 forint, további információkat pedig itt találhattok. Ha pedig még nem ismeritek a kundalíni jógát, akkor olvassátok el interjúnkat Miával!

Sivánanda jógatábor kezdőknek

augusztus 8-14.

A Sivananda jógaközpont által szervezett jógatábort Pilisszentléleken rendezik, és akár teljesen kezdők is részt vehetnek rajta. Ezt az elvonulást ugyanis kifejezetten annak szentelik, hogy a jóga alapjaiba vezessék be az érdeklődőket. Emellett pedig lesz szó meditációról és egészséges táplálkozásról is. Az egyhetes program ára szobával 76 300 forint, sátorral pedig 65 800. Részletekért kattints ide.

A nőiség ünnepe Egyed Brigivel

augusztus 11-14.

A Kerekerdőben tart jógatábort a szinte varázslatos energiákkal körülvett Egyed Brigi. A majdnem négy nap sorántermészetesen rengeteget jógázhatunk, de lesz indiai kathak tánc workshop, hangfürdő és kézműves foglalkozások is, mint a makramé készítés. Valamint a kakaó szertartás sem maradhat ki! Mindez összesen (panziós elhelyezés esetében) 72 900 Ft-ért. További információkat itt találtok.

Mandala jógatábor

augusztus 19-24

Szintén a Kerekerdőben élvezhetjük a nyár végét a Mandala jógaközpont elvonulásának keretei között. Itt is minden reggel jógával indul, aztán előadások, beszélgetések következnek, majd kirándulás és strandolás. Ez a jógatábor a szabadság szellemiségében lesz megtartva, mindenki abban vesz részt amiben szeretne, olyannyira, hogy nem is kötelező mind az öt napra jönni. Ha csak egy vagy akár két nap erejéig érünk rá, akkor napi díj fejében így is csatlakozhatunk. A teljes program ára 88 500 Ft, a napi ár pedig 18 500 Ft. Részletek itt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32