fbpx

Eco aware kedvenceink a 2022-es nyári kollekciókból

Berobbant a nyár, a hőmérséklet a 30-hoz konvergál, itt van hát az ideje a lenge ruháknak, szellős szoknyáknak és rövidnaciknak. Nézzük, mit találunk idén a divatcégek eco aware szekcióiban erre a forró évszakra!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Virágos blézer

Idén újfent hódítanak a virágminták, legyen szó bármilyen ruhadarabról! Ezért lehetőségünk nyílik az elegánsabb szettjeinket is feldobni, például ezzel a vidám blézerrel. Ha ezt viseled, biztosan jobb lesz a kedved még munka közben is! Ide kattintva tudod megvásárolni.

Bájos pamutruha

Talán a legkényelmesebb választás ebben az évszakban egy lenge, mégis diszkrét pamutruha. Ez a változat 7 különböző színben is kapható, így biztosan megtalálod a te stílusodba illeszthető eco aware darabot. Ráadásul az egyszerű formát feldobják a fodrok, amik egy kis csintalanságot visznek az összképbe. További információt itt találsz róla.

Mintás ingruha

Ha egy picit elegánsabb, mégis kényelmes eco aware viseletre vágysz, akkor imádni fogod az ingruhákat. Ez a verzió tele van a már említett, és idén oly divatos virág és növény mintákkal, feldobva ezzel a hétköznapokat. Tökéletes választás az irodába, de egy csajos kávézáshoz is. Szerezd be itt!

Felsliccelt maxi szoknya

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk ez az egyik kedvenc viseletünk. Hihetetlenül kényelmes, nem mutat túl sokat belőlünk, de a felsliccelés mégis egy kicsit pajkossá teszi, és ezer féle színben, illetve mintában kapható! Ha merész vagy bevállalhatod a pálmás változatot, ha pedig imádod az állatmintákat, akkor a leopárdosra csapj le! Ide kattintva tudod kiválasztani.

Színes dzsörzé nadrág

Ebben a szezonban nagy divatja van a rövid dzsörzé naciknak, amiket most vibráló színekben is megvásárolhatunk. Ezeknek is az a nagy előnyük, hogy egy elegánsabb rendezvényen egyaránt megállják a helyüket, de egy laza összejövetelen szintén jó választásnak bizonyulnak. Nyárra bátran szerezz be egy pink színűt belőle! Itt vásárolhatod meg.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek