fbpx

Izgalmas utazókat ismertet meg velünk a Világjárók Klubja Bécs esemény

A Világjárók Klubja Bécs eseménysorozat megvalósítója Méreg Attila, aki maga is sok országot bejárt már. Havi rendszerességgel követhetjük végig a meghívottak kalandjait, offline és online verzióban is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Attila azért hozta létre a Világjárók Klubja Bécs sorozatot, hogy összehozza az utazás kedvelő embereket. Világjárása során sok utazót megismert, akiknek mindig volt egy jó története, megosztható tapasztalata, akikről úgy gondolta, fontos lenne eljuttatni üzenetét a nagyközönség számára. Sajnos a koronavírus miatt az offline előadások szüneteltek, ezért a tartalmak átköltöztek az online térbe. 

Attila mára már nagyrészt csak az utazással és tájékoztatással foglalkozik. Kreatív emberként a tartalomgyártásban és infotainment (információt adó, de mellette szórakoztató műsor) előadássorozatának megszervezésében próbál kiteljesedni.

világjárók klubja bécs
Fotó: Méreg Attila

A Világjárók Klubja Bécs eseményeinek célja, hogy olyan közösség alakuljon ki, amihez szívesen csatlakoznak hasonló érdeklődésű emberek. Az előadásokat Bécsben tartják, de a youtube csatornára is kerülnek fel részletek vagy akár teljes epizódok, valamint rövidebb videók, amikben Attila az előadásokat tartó utazókat mutatja be. 

Az eddigi programok során havi rendszerességgel mutatkoztak be izgalmasabbnál izgalmasabb személyek. Hallhattunk hegymászásról, cápa-kalandról, siklóernyőzésről, vagy a Hindukush-hegység átkeléséről egy 75 kilós fekvőbringával. Érdemes szemezgetni a youtube videók közül. Sajnos Berecz Andi nemrég, 44 évesen elhagyta a földi létezést, aki két éve tartott náluk előadást. Ő egyedülálló anyaként 3 gyerekkel fedezett  fel 8 év alatt 80 országot. Az ő videója itt látható.

Méreg Attila bemutatkozása itt elérhető.

Kövesd a Világjárók Klubja Bécs Facebook oldalát!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
lengyelországban