fbpx
Tudom, még ki kell élvezni a nyár utolsó heteit, viszont a divatvilág nem pihen és bizony már készülnek a következő évszakra. Mutatjuk, mi lesz idén az őszi divat!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bőr minden mennyiségben

Ahogy már korábban is írtuk, a bőr motoros dzseki nem tud kimenni a divatból. De idén ősszel minden más is menő lesz, ami bőr, vagy bőrhatású: legyen az nadrág, szoknya vagy kiegészítő.

Fapapucs

Nem, nem Hollandiába tévedtél, idén a klumpák, fapapucsok is hódítani fognak ősszel, főleg a kevésbé esős napokon. Lehetnek egyszínűek, színesek vagy díszítettek, biztos sok kamaszlány lábán látjuk majd őket visszaköszönni.

Fűzök

Na nem amolyan Viktória korabeli darabok, hanem a felsőkbe, toppokba, ruhákba beépített változatok, amelyek csodás derekat varázsolnak a viselőjének.

Oversize ingek

Minél nagyobb annál jobb. Most sincs új a nap alatt, így ismét hódítanak a túlméretezett ingek, amelyek ha igazán menők vagyunk, kissé kigombolva hordunk majd.

Cargo nadrág

Egyre több sztáron láthatjuk ezt az amúgy nagyon kényelmes viseletet. Ez egy igazi nosztalgikus darab, ami laza szabásának köszönhetően, sokak kedvence lesz majd.

Trikók (főleg fehér színben)

Ez is sokak kamasz vagy fiatalkorát idézheti, hiszen volt már egy fellángolás a 2000-es évek elején, úgyhogy ismét elő lehet keresni ezeket a trikókat.

Műszőrme kiegészítők

Aki a múltban érzi magát ezen sorok olvasása közben, az nem téved. Hiszen olyan, már régen sem éppen esztétikus darabok jönnek újra divatba, mint a szőrös kalap, táska és társai. Persze, ízlés kérdése, kinek mi a szép.

Maxiszoknyák

A magas lányok kifejezetten örülhetnek, idén ősszel ugyanis minél hosszabb egy szoknya, annál jobb. Legyen bármilyen anyagból, ezzel nem lőhetünk mellé.

Absztrakt pulóverek

Az aszimmetrikus szegélyű, szabású, kivágású pulcsik sem hiányozhatnak a ruhatárunkból. Nem biztos, hogy éppen praktikusak, de feltűnőek és feldobnak egy egyszerű szettet.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek