fbpx

Programok, amik segítenek karácsonyi hangulatba kerülni

Az év vége mindig úgy besűrűsödik, hogy gyakran csak beesünk a fa alá. Ezekkel a programokkal viszont könnyen karácsonyi hangulatba kerülhetünk, hogy meghitt legyen az adventi időszak.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Jégkorcsolyázás

Bár a tavak jegén nincs még lehetőségünk siklani, a legtöbb városban szerencsére megtalálhatók a jégkorcsolyapályák! Tűzzünk ki egy napot még karácsony előtt, amikor szeretteinkkel jégkorcsolyát húzunk és megyünk pár kört a jégen karácsonyi dalokat hallgatva és jókat beszélgetve. Az élményt karácsonyi csúnyapulcsikkal is lehet fokozni!

Forraltborozás és séta

Lehetsz bátor és ellátogathatsz az emberekkel teli adventi vásárokba egy bögre forralt borért, de ha nincs kedved a tömeghez, akkor is van egy javaslatom! Készíts otthon forraltbort receptünk alapján, öntsd termoszba, és már hívhatsz is valakit sétálni egy nagyot a környéken vagy akár egy hosszabb útvonalon a természetben. Amennyiben a várost választanád, keresd azokat a helyeket, ahol adventi díszek csempésznek fényt a kora estékbe.

Bem Moziban filmnézés

A Bem Mozi örök klasszikusai között természetesen karácsonyi filmeket is találunk. Nincs is jobb egy régi sztorival hangolódni! Nézz körül a műsorlistájukban, és válaszd ki a kedvedre valót. Ha nincs a közeledben ilyen mozi, otthonra is tervezhetsz filmnézős estét a kedvenc karácsonyi filmeiddel. Ha súgni kell, a Bridget Jones-t vagy a Segítség, karácsony!-t ajánlom.

Díszítés

Ehhez nem muszáj boltban vásárolt díszeket használnod, hozd elő magadból a kreatív oldalad, tegyél egy napot szabaddá, és már készülhetnek is azok a kellékek, amik megteremtik a karácsonyi hangulatot. A fényeket se feledd, velük lesz teljes a lakás! Olcsó tippekért kattints ide.

Mézeskalácssütés 

Süss egyedül vagy barátokkal, a mézeskalács illata biztosan segíteni fog megteremteni a karácsony szellemét. Maradhatsz a klasszikus formáknál, de új lényeket is kreálhatsz az idei ünnepekre. Ez egy jó program, amibe a gyerekeket is bevonhatod. Receptet itt találsz.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32