fbpx

Magyar gasztrobloggerek – mi őket ajánljuk

Aki szeret újdonságokkal előrukkolni a konyhában, esetleg valamilyen ételintoleranciája van, ami miatt nehezen talál recepteket, vagy néha kihozna egy-egy fogást olcsón, nekik szeretnénk bemutatni a kedvenc magyar gasztrobloggereinket.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Ízzel – lélekkel – a kísérletezőknek

Dian Márti már 10 éve a gasztronómia szerelmese, gyerekkora óta szeret sütni, főzni. Honlapján többek között különféle ízvilágú fogásokból vagy akár a legegyszerűbben elkészíthető vendégvárók közül válogathatunk. Márti nagyon naprakész, és mindig tele van újabbnál újabb ötletekkel. Instagram képei pedig biztosan mindenkinek meghozzák az étvágyát!

Vegandorcy – vegán receptek és tudományos tények

Pintér Dóra a vegán életmód képviselője. De a Youtube csatornáján, és social media platformjain nem csak növényi alapú étkezésbe illeszthető recepteket, hanem edukatív tartalmakat is találsz. Éppen ezért érdemes őt követni, hiszen segítségével könnyen elsajátíthatjuk az egészséges étkezés alapjait.

Gluténmentesgasztronomóia – a mindenmentes konyhához

Kis Blanka évek óta laktóz és gluténérzékeny. Gasztroblogjának célja, hogy az általa kikísérletezett termékekkel és receptekkel könnyítsen mások allergénmentes mindennapjain. Fogásai egytől egyig mindenmentesek, de miután kipróbáltad őket, nem fogod érezni bennük semminek a hiányát!

Vegasztrománia – vegetáriánus, vegán, gluténmentes étrendhez

Bede Anna tevékenykedése a konyhában már művészetnek is nevezhető. De a hús vagy állati eredetű  hozzávalók kerülésén kívül számomra azért is olyan lenyűgöző a munkája, mert figyel a szezonalitásra. Nála biztosan találunk olyan inspirációt, aminek segítségével csökkenthetjük étkezésünk ökológiai lábnyomát.

Uniquitchen – egyetemistáktól, nem csak egyetemistáknak

Az Uniquitchen gasztroblog olyan egyetemisták ötlete, akik nagyon szeretnek kibontakozni a sütés főzés során. A honlapjukon összegyűjtöttek megannyi receptet az olcsó kategóriától kezdve a különböző konyhák fogásain át. A közös pedig bennük az, hogy egytől egyig gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek. De ha szereted a kihívásokat, akkor is érdemes követned őket, mert izgalmasabb recepteket is megosztanak velünk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör