fbpx

Kedvenc nyári darabjaink hazai tervezőktől

Napok óta hőség uralkodik kis hazánkban, emiatt szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy legszívesebben a bikinin kívül semmit se hordanék. De ha ennyire nem vagyunk bátrak, akkor nézzünk körbe hazai tervezőink nyári kollekcióiban.
Nana’s részletek

Én személy szerint rajongok az olyan ruhákért, amiknek érdekes a hátkivágása, Nana egyik nyári tervezése pedig pont ilyen. Ráadásul valójában ez egy kétrészes, bodyból és szoknyából áll, melyek külön-külön is hordhatóak, így egyetlen ruha vásárlásával három szettet is nyerünk. Együtt hordva nyári esküvőre, de tengerparti városnézős sétára is tökéletes választás. Külön a body akár egy farmerral is szuper, a szoknyához pedig sima fehér pólót egyaránt vehetünk, és irány a város egy koktélra!

Viktoria Bolla nyári esték

Idén hatalmas divat lett a babalila szín, és azt hiszem, engem is kezd levenni a lábamról. Hűvösebb nyári estékre ajánlom ezt a blézert, ami egyébként több színben is elérhető a Viktoria Bolla webshopján. Az a jó benne, hogy egyszerre elegáns és laza, ezért szinte bármihez illik. A hétköznapi szereléseket feldobja, a különlegesebbeket pedig tökéletesen kiegészíti.

Cakó a tóparton

Tudom, tudom, már megint a Cakó. Csak hát mindig találni náluk valami izgit. Ebben a rekkenő hőségben például ez a könnyed ruha maga a megváltás! Ránézek, és eszembe jut róla a Balatonpart, ahol sétálgatnék benne. Már látom is magam előtt, ahogyan a víz illatú szellő kicsit belekap. Szóval ez a ruha szinte már egy életérzés!

Sándor Lakatos extravaganza

Sándor Lakatos blézereiben az a jó, hogy bár férfiakra tervezi őket, de nőknek is jól állnak. Mi sem bizonyította ezt jobban, mint mikor Lakatos Márk a műsorában Szentesi Évára adta! Ez fehér, bársonyos extravagáns darab bármilyen ízléses rendezvényen helytáll. És akárki is viseli majd, biztosan kitűnik a tömegből.

+1 nem hazai kedvenc

Hoztam még egy, a sorból kilógó nyári darabot, amivel évek óta szemezek. Tulajdonképpen nagyjából azóta, mióta először jártam Görögországban. Ez pedig az Ancient Greek Sandals jelly szandálja. Szerintem szuper kényelmes lehet, és baromi izgi a külleme. Ha valami, akkor ez fixen nem jön szembe velünk idén nyáron!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Kapcsolódó cikkek