fbpx

Kedvenc nyári darabjaink hazai tervezőktől

Napok óta hőség uralkodik kis hazánkban, emiatt szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy legszívesebben a bikinin kívül semmit se hordanék. De ha ennyire nem vagyunk bátrak, akkor nézzünk körbe hazai tervezőink nyári kollekcióiban.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nana’s részletek

Én személy szerint rajongok az olyan ruhákért, amiknek érdekes a hátkivágása, Nana egyik nyári tervezése pedig pont ilyen. Ráadásul valójában ez egy kétrészes, bodyból és szoknyából áll, melyek külön-külön is hordhatóak, így egyetlen ruha vásárlásával három szettet is nyerünk. Együtt hordva nyári esküvőre, de tengerparti városnézős sétára is tökéletes választás. Külön a body akár egy farmerral is szuper, a szoknyához pedig sima fehér pólót egyaránt vehetünk, és irány a város egy koktélra!

Viktoria Bolla nyári esték

Idén hatalmas divat lett a babalila szín, és azt hiszem, engem is kezd levenni a lábamról. Hűvösebb nyári estékre ajánlom ezt a blézert, ami egyébként több színben is elérhető a Viktoria Bolla webshopján. Az a jó benne, hogy egyszerre elegáns és laza, ezért szinte bármihez illik. A hétköznapi szereléseket feldobja, a különlegesebbeket pedig tökéletesen kiegészíti.

Cakó a tóparton

Tudom, tudom, már megint a Cakó. Csak hát mindig találni náluk valami izgit. Ebben a rekkenő hőségben például ez a könnyed ruha maga a megváltás! Ránézek, és eszembe jut róla a Balatonpart, ahol sétálgatnék benne. Már látom is magam előtt, ahogyan a víz illatú szellő kicsit belekap. Szóval ez a ruha szinte már egy életérzés!

Sándor Lakatos extravaganza

Sándor Lakatos blézereiben az a jó, hogy bár férfiakra tervezi őket, de nőknek is jól állnak. Mi sem bizonyította ezt jobban, mint mikor Lakatos Márk a műsorában Szentesi Évára adta! Ez fehér, bársonyos extravagáns darab bármilyen ízléses rendezvényen helytáll. És akárki is viseli majd, biztosan kitűnik a tömegből.

+1 nem hazai kedvenc

Hoztam még egy, a sorból kilógó nyári darabot, amivel évek óta szemezek. Tulajdonképpen nagyjából azóta, mióta először jártam Görögországban. Ez pedig az Ancient Greek Sandals jelly szandálja. Szerintem szuper kényelmes lehet, és baromi izgi a külleme. Ha valami, akkor ez fixen nem jön szembe velünk idén nyáron!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek