fbpx
Te is szívesen böngészed a Pinterestet, hogy találj valami jó szettet? Én most összeraktam pár nyári outfit ötletet az oldalról! Olvass tovább az inspirációkért.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Virágos szoknya, basic felsővel

Ahogy korosodom, úgy kezdek egyre inkább áttérni a kevesebb néha több elvre, így ez a kedves virágmintás szoknya és sima felső kombó nagyon bejött. Találtam is a szekrényemben hasonló megoldást, ami nyaralásra, de a városba kiruccanásra is szuper.

Csíkos szoknya outfit

Ez a szép gombokkal díszített, alul hangsúlyos csíkos szoknya szinte egy az egyben megtalálható nálam is, csak más színben, így nagyon megörültem, amikor megtaláltam az oldalon. Kapszulagardrób kedvelők előnyben, ugyanis az előbb említett felső ehhez szintén szuper.

Biciklis nadrág everywhere

Akármennyit lapozgattam a Pinterest oldalakat, szinte mindig szembe jött velem pár biciklis nadrágos szett, és mekkora szerencse (semekkora), hogy tavaly én is beszereztem egyet magamnak, csak nem a képen látható színben. Egy laza inggel már indulhatunk is benne egy nagy sétára, vagy valamilyen mozgalmasabb programra.

A fehér nadrág örök

Nem hiába küzdöttem, hogy beleférjek a fehér nadrágomba, amiről itt olvashattok. Egyből ki is választottam hozzá egy outfitet, amit sokféleképpen tudunk variálni, attól függően, milyen kedvünk van: nőies, basic, vagy éppen sportos?

A strandon is csinosan

Már jó pár éve nyúzom ezt a zöld szafari nadrágot én is, ami bár erőteljesebb színű, mégis nagy kedvencem minden nyáron. Nemcsak strandra, de bárhova szívesen felveszem, mivel könnyen variálható más ruhadarabokkal.

Hasonló témájú cikkeink itt érhetőek el.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek