Receptek a nagyszülők éléskamrájából: kovászos uborka
Nekem a kovászos uborkáról mindig a mamám jut eszembe, mert számomra ő csinálja egyedül jól az egész világon. Az övé roppanós marad, és finom fokhagymás, kapros íze van. Mondom, mi a titka!
Nekem a kovászos uborkáról mindig a mamám jut eszembe, mert számomra ő csinálja egyedül jól az egész világon. Az övé roppanós marad, és finom fokhagymás, kapros íze van. Mondom, mi a titka!
Itt a levendula szezon, így ideje élvezni ennek minden formáját. Íme egy házi levendulaszörp recept, amit ti is könnyen elkészíthettek. Tökéletes kiegészítője a nyári hűs napoknak!
A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta a miskolctapolcai éttermet.
Nyáron nincs is jobb reggeli, mint egy hűsítő fagyi, amit egészséges változatban is elkészíthetsz és ugyanúgy díszíthetsz, mint egy smoothie tálat!
Szeretnél kevesebbszer ételt rendelni, de ötleted sincs, mikor főzz otthon? Este munka után már esélytelennek érzed, hogy nekiállj, reggel pedig még nincs elég energiád? Mi lenne, ha csak heti egy nap kéne foglalkoznod a főzéssel?
Az egyik legrangosabb nemzetközi versenyen, a World Liqueur Awards 2022-n „A legjobb magyar gyümölcsalapú ital” díjat, valamint a Design kategória ezüstérmét nyerte el a prémium minőségű, gyógynövényes meggylikőr, a Woman Spirit.
A nyári szezonnal megérkezett a hazai termesztésű cukkini, patiszon és természetesen a főzőtök is! Kiskoromban imádtam rántva, vagy főzelék gyanánt, most pedig egy töltött verziót hoztam nektek.
Ha már unod a zabkását, rántottát vagy a müzlit, itt egy chia puding recept, ami feldobja a reggeledet. Szerencsére már egyre több nyári gyümölccsel felturbózhatjuk, hogy igazán tápláló és finom legyen.
Etikus, és fenntartható módon beszerzett kávékülönlegességeket kínál Óbuda legújabb kávézója, a Daisuke Café & Wine, amelynek megnyitóján Litkai Gergely humorista, a fenntarthatóság elkötelezett híve is részt vett.
Végre javában tombol a spárga szezon. Szerencsére nagyon sokféleképpen el lehet készíteni ezt a zöldséget. Most egy leves receptet hoztunk nektek.
Nekem a kovászos uborkáról mindig a mamám jut eszembe, mert számomra ő csinálja egyedül jól az egész világon. Az övé roppanós marad, és finom fokhagymás, kapros íze van. Mondom, mi a titka!
Itt a levendula szezon, így ideje élvezni ennek minden formáját. Íme egy házi levendulaszörp recept, amit ti is könnyen elkészíthettek. Tökéletes kiegészítője a nyári hűs napoknak!
A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta a miskolctapolcai éttermet.
Nyáron nincs is jobb reggeli, mint egy hűsítő fagyi, amit egészséges változatban is elkészíthetsz és ugyanúgy díszíthetsz, mint egy smoothie tálat!
Szeretnél kevesebbszer ételt rendelni, de ötleted sincs, mikor főzz otthon? Este munka után már esélytelennek érzed, hogy nekiállj, reggel pedig még nincs elég energiád? Mi lenne, ha csak heti egy nap kéne foglalkoznod a főzéssel?
Az egyik legrangosabb nemzetközi versenyen, a World Liqueur Awards 2022-n „A legjobb magyar gyümölcsalapú ital” díjat, valamint a Design kategória ezüstérmét nyerte el a prémium minőségű, gyógynövényes meggylikőr, a Woman Spirit.
A nyári szezonnal megérkezett a hazai termesztésű cukkini, patiszon és természetesen a főzőtök is! Kiskoromban imádtam rántva, vagy főzelék gyanánt, most pedig egy töltött verziót hoztam nektek.
Ha már unod a zabkását, rántottát vagy a müzlit, itt egy chia puding recept, ami feldobja a reggeledet. Szerencsére már egyre több nyári gyümölccsel felturbózhatjuk, hogy igazán tápláló és finom legyen.
Etikus, és fenntartható módon beszerzett kávékülönlegességeket kínál Óbuda legújabb kávézója, a Daisuke Café & Wine, amelynek megnyitóján Litkai Gergely humorista, a fenntarthatóság elkötelezett híve is részt vett.
Végre javában tombol a spárga szezon. Szerencsére nagyon sokféleképpen el lehet készíteni ezt a zöldséget. Most egy leves receptet hoztunk nektek.