fbpx

5 applikáció otthoni és szabadtéri edzéshez

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hatékony edzés edzőterem nélkül? Minden adott hozzá, ha van akaraterőd és telefonod. Az egészséget szolgáló applikációk mellé jó kiegészítés az ebben a cikkben található 5 alkalmazás, ami amellett, hogy meghozza a kedved a sportoláshoz, még formában is tart!

Nike Training Club

A Nike Training Club több, mint 180 ingyenesen letölthető edzéstervet tartalmaz. Ezt az alkalmazást azoknak a fitneszrajongóknak ajánljuk, akik intenzív zsírégetéssel szeretnék megtapasztalni az edzések különféle lehetőségeit. Az edzéstervek személyre szabhatóak, fittségi szint, erőnlét alapján, de még az is lehet mérvadó, hogy melyik izmokat szeretnéd a fókuszba helyezni. Több edzésforma közül választhatsz, legyen szó kardióról, erőnléti edzésekről, vagy akár a jógáról. Ezen kívül az applikáción keresztül négy és hathetes programokból is választhatsz, de találsz még étkezési tanácsokat is. Beállíthatod azt is, hogy ki eddzen: egy olyan profi sportoló hangja bátorítson, mint Serena Williams, vagy esetleg Ellie Goulding? A hanganyagok mellett a videók segítenek neked abban, hogy a gyakorlatokat helyesen végezd el.

A Fitify az az applikáció, aminek segítségével akár olyan edzéseket is végezhetsz, amiknél szükséged van bizonyos eszközökre. Legyen szó kettlebellről, bosu vagy medicinlabdáról, esetleg TRX kötélről, az biztos, hogy az applikációban megtalálod a hozzá szükséges edzéstervet! De eszközök nélkül is hasznos az ingyenes része az alkalmazásnak. A Nike Training Clubhoz hasonlóan itt is személyre szabott edzéstervet állíthatsz be magadnak, legyen szó reggeli rutinedzésről, kardióról vagy napvégi stresszlevezetőről. A naptár funkciónak köszönhetően pedig nyomon követheted az előzményeket, sőt beállíthatsz emlékeztetőket is, hogy biztosan ne maradjanak ki az alkalmak.

edzés
Yoga wake up

Teljesen megértem, ha reggelenként, főleg az őszi, téli időben nehezedre esik a felkelés. Viszont a Yoga wake up applikációval lehet, hogy sikerül rávenni magad, hogy kikelj az ágyból! Állíts be ébresztést az applikáción keresztül, és ezt követően az alkalmazás lejátszik majd neked egy rövid meditációt vagy jógagyakorlatot. Hidd el, hogy ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy jól induljon a napod. De nem csak reggelente áll rendelkezésedre az applikáció, találsz rajta alvást segítő meditációkat is.

Seven – 7 perces edzés

Elképzelhető, hogy hallottál már erről az edzésformáról, aminek a lényege, hogy egy edzés összesen 7 percig tart. A Seven nevű applikációt azoknak találták ki, akik nem szeretnek mozogni, sűrűek a napjaik, mégis többnyire ülőmunkát végeznek. Az alkalmazás abban segít, hogy gyorsan, de a leghatékonyabban és akár felszerelés nélkül végeztessen veled gyakorlatokat. Nincs másra szükséged, csak egy székre és összesen 7 percre.

Zombies, Run!

A magyarra lefordítva „Zombik, futás!” applikáció lényegében azoknak segít, akik szerint a futás unalmas. Ezt az alkalmazást egy díjnyertes regényíró, Naomi Alderman alkotta. Minden futás egy küldetés, ahol te vagy a hős, magával ragadó audiodrámákkal, a saját zombi kalandtörténeted középpontjába állítva. Mindez annyira meggyőző, hogy el fogod felejteni, hogy közben edzel! Ha valakinek arra van szüksége, hogy a futást izgalmassá tegye, akkor ez a biztos megoldás. Ráadásul a saját zenéidet mixelheted az applikáció hangeffektjeivel, és futás közben a játék része, hogy „kellékeket” gyűjthetsz, ami által növekedsz és véded a bázisodat.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32