fbpx

Jógás elvonulások Európában

Egy ilyen zaklatott másfél év után különösen jól esik elutazni valahova, és kiszakadni a világ zajából pár napra vagy akár egy hétre. A jóga segít benne, hogy mindeközben visszataláljunk önmagunkhoz, és a belső békénkhez. Mutatjuk, merre induljatok!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Jóga a boszniai hegyekben

Nyolc napos elvonulásra hív Marija, a hatha jóga instruktor a Sutjeska Nemzeti Parkba. A boszniai természeti örökség tökéletes színtere a feltöltődésnek. A szaunával ellátott szállást hegyek veszik körül, a közelében folyó csörgedezik, és alig másfél kilométerre egy tavat is találunk. A program ezáltal nagyon színes: minden napot egy kétórás gyakorlatsorral kezdi a csapat, amibe ászanák, légzéstechnika és vezetett meditáció tartozik. A délutánokat pedig kirándulás, Európa utolsó őserdőjének felfedezése, raftingolás és fürdőzés teszi ki a helyi gleccser tavakban. Este egy rövidebb óra után pedig vacsora és pihenés következik. Mindez összesen 400 Euróért, szállással 7 éjszakára és a foglalkozásokkal együtt.

Szörf és jóga Portugáliában

A Free Spirit House Cascaiban várja azokat a szabad lelkeket, akik a jógaórák mellett szívesen pattannának deszkára Európa egyik legkedveltebb szörf paradicsomában. Ahogyan a hely neve is mutatja, itt tényleg minden a felszabadult időtöltésről szól: nincs kötelező program, viszont annál több a választható. A 224 eurós árba tartozik 3 éjszaka szállása, 3 jógaóra matraccal, 2 alkalom szörfoktatás teljes felszereléssel és biztosítással. Itt ugyan étkezést nem kapunk, de rendelkezésünkre áll a helyszínen egy konyha. Mindezeken kívül pedig szabadon látogathatjuk a város nevezetességeit, az óceánpartot, kirándulhatunk, vagy ha ahhoz van kedvünk, a szállásunk medencéje mellett is ücsöröghetünk egy koktéllal.

Afrodité inspirálta jóga és fitness Zakynthoson

Ez az ötnapos elvonulás kifejezetten nőkre szabott programokat kínál a jelentkezőknek. Célja, hogy a résztvevők megtalálják saját magukban a görög istennőt, és ez az ősi női erő segítse innentől az útjukon a világban. A 650 eurós ár tartalmaz 1 életvezetési tanácsadó workshopot, 1 relaxáló masszázst, minden nap reggeli edzést és esti jógaórát, ami a női energiákra koncentrál, Sup túrát szintén jógával összekötve, napi három étkezést plusz snack-et és innivalót, illetve természetesen a szállást 4 éjszakára. Továbbá kipróbálhatjuk az aerial jógát, és egy igazi ókori görög szépségtippeket felsorakoztató workshopban is részünk lehet. Nem beszélve arról, hogy már önmagában egy gyönyörű helyen leszünk, így szabadidőnkben érdemes felfedezni a környéket is.

Elmélyülés a vidéki Spanyolországban

Ha csak egy rövidebb elvonulásra vágyunk, amit akár egy hosszabb utazásba is be tudunk illeszteni, akkor ez a nekünk való program. Két éjszakás, három napos feltöltődésre invitál minket a Fonollosában, távol a nyüzsgő város zajától. Itt a fókusz a relaxáción van, emellett pedig a mindennapos jógaórák sem maradhatnak el. Megtanulhatunk meditációs és légző technikákat, miközben élvezhetjük a vidéki Spanyolország nyújtotta nyugalmat. Ráadásul a Montserrat hegy is a közelben van, ahol kirándulhatunk egyet a szabadidőnkben. Az elvonulás vagy után pedig ellátogathatunk Barcelonába, ami szintén mindössze egy órára van. A program ára összesen a szállással együtt 160 euró.

A bookyogaretreats.com oldalon egyébként rengeteg féle jógás elvonulás közül választhatunk, itt biztosan megtaláljuk azt, ami hozzánk a legközelebb álló programokat nyújtja. A cikkben felsorolt programok mindegyike angol nyelven zajlik, de a honlapon sok más nyelvű utat is találunk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
lengyelországban