fbpx
Egyáltalán nem mindegy, hogy mivel indítjuk a napunkat. Egy egészséges reggeli, ami tápláló is, képes megalapozni a jó közérzetünket. Hoztunk néhány ötletet.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Zöldséges rántotta

Ha te is szeretnéd emelni a zöldségbeviteledet, akkor ez egy jó kezdet lehet számodra. Válogass össze olyan hozzávalókat, amiket igazán szeretsz. Felturbózhatod a zöldségeket egy kis tofuval vagy ha eszel húst, akkor egy kevés szalonnával, hiszen a zsírok is elengedhetetlenül fontosak az táplálkozásunkban. Ez egy igazán egészséges reggeli lehet bárki számára.

Zabos süti

Ha inkább édeset kívánnál, akkor jó alternatíva lehet ez a fogás, amihez nem kell se liszt, se finomított cukor. Elég hozzá zab, méz, valamilyen aszalt gyümölcs vagy magvak, egy kis fahéj, krémes mogyoróvaj, egy csipet só és sütőpor. Keverjük össze a hozzávalókat majd formázzunk belőle kis gombócokat, és tegyük be a sütőbe. Kész is a házi energiaszeletünk.

Egészséges szendvics

Igen, egy szendvics is lehet egészséges és jó napkezdés, hiszen minden  a hozzávalókon múlik. Vegyünk egy teljes kiőrlésű kenyeret vagy zsemlét. Kenjük meg széttört és ízesített avokádóval, főtt tojással, kedvenc zöldségeinkkel és feta sajttal vagy mozzarellával. Szinte végtelen módon lehet variálni ezt a tartalmas reggelit.

Túró, mint egészséges reggeli

Ez a fehérjében gazdag fogás nagyszerű a napkezdéshez, főleg ha reggel mondjuk edzel is. Egy tálban keverjünk össze túrót, bogyós gyümölcsöket, magvakat, egy pici mézet és fahéjat. Nagyon egyszerű, mégis ízletes és egészséges reggeli.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör